Alexandra Crișan – 14thLane Restaurant Bucuresti, Local Bun Bucuresti, Sala Evenimente
Cover EVENT - Vineri 02.01

Alexandra Crișan

SAVE THE DATE!

Pe 1 FEBRUARIE 2019 la 14thLANE o revedem pe Crisan Alexandra.

Alexandra Crişan şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la doar 3 ani, cântând duete alături de tatăl ei, iar de atunci până acum şi-a dedicat tot timpul exclusiv muzicii, mândrindu-se cu titlul de dublu olimpic naţional, premiul întâi în operă, dar şi cu cele peste 30 de premii şi diplome de excelenţă obţinute la concursuri de operă sau muzică uşoară.

De asemenea, artista a devenit cunoscuta la nivelul întregii ţări ca
participantă în cadrul talent show-ului X Factor, unde a ajuns până în finala sezonului 4. Finalistă a fost de asemenea şi in cadrul show-ului The Four din aceasta primăvară.

Alexandra Crişan se bucură de o experienţă pe scena de peste 14 ani şi de 24 de ani de dependenţă de muzică, unde de-a lungul anilor, a organizat nenumărate concerte pe scena teatrului dramatic şi a teatrului muzical din Galaţi. Prin emoţia pe care reuşeşte să o transmită publicului prin fiecare interpretare, artista a ridicat deseori sala în picioare.

Deliciile culinare preparate special de către Gentleman Chef vor fi nelipsite.

Conceptul restaurantului 14thLANE a plecat de la povestea primului tramvai electric apărut în Bucureşti. Designul este inspirat din istoria tramvaiului 14. Un detaliu original îl reprezintă şinele de tramvai autentice incluse în pardoseală.

Ne dorim să faci parte din povestea noastră!

Don’t forget to book your table
☎️ 0727 677 777
www.14thlane.ro

Date

feb. 01 2019

Time

20:00 - 00:00

Labels

14thlane
Category
QR Code