5 KITCHENS

5 KITCHENS

INTERNATIONAL

Bucătăria internaţională este o sursă inepuizabilă de inspiraţie, de la arome, culori şi mod de preparare. 14thLane aduce mai aproape de tine cele mai exotice reţete, din cele mai îndepărtate locuri din lume, preparate de bucătari specializaţi. Aşadar, fie că ţi-e poftă de mâncare asiatică sau de un burger suculent, în stil american, te invităm la 14thLane, unde prânzul nu va fi niciodată dar o masă din timpul zilei, ci o experienţă în sine!

ASIATIC

Dacă mâncarea exotică și spicy se află printre favoritele tale, noi te putem purta pe meleagurile Asiei datorită ingredientelor specifice folosite. Trăiește o experiență culinară inedită alături de colegii noștri asiatici care îți vor oferi un show de live cooking care îți va lăsa gura apă.

SALAD BAR

Consumul unei salate pe zi este unul dintre cele mai sănătoase obiceiuri alimentare pe care le poţi adopta - și unul dintre cele mai simple, spun specialiștii. Încărcate cu vitamine și minerale, salatele ajută la creşterea nivelului de antioxidanți puternici din organismul tău. Iar baza oricărei salate, frunzele verzi, oferă un beneficiu nutritiv uriaș. Trăiește cu pasiune, fă alegeri îndrăznețe și creează-ți salata preferată combinând ingredientele favorite!

PIZZA

Știai că prima pizzerie din lume a fost deschisă în Napoli în anul 1830? Acum la 14thLane te poți delecta cu o pizza autentică alcătuită din ingrediente aduse tocmai din Italia. Nu sta prea mult pe gânduri deoarece pizza trebuie servită imediat ce este scoasă din cuptor!


GRILL

Pentru iubitorii de gusturi intense și suculente am pregătit o zonă cu totul specială. Știm că burgerii și coastele se află printre preferatele voastre, așadar vestea bună este că bucătarii noștri abia așteaptă să fie vizitați.