5 KITCHENS

5 KITCHENS

INTERNATIONAL

Bucătarii noștri creativi și inventivi își iau inspirația din toate colțurile lumii pentru a vă oferi preparate inedite, gătite la rang de artă! O fuziune de arome, gusturi sublime și rețete surprinzătoare te așteaptă să le descoperi în bucătăria noastră internațională – locul în care cele mai desăvârșite rețete din lume sunt reinterpretate și reinventate, pentru a te uimi și a te îndrăgosti de gustul lor splendid!

Masa de prânz devine o experiență culinară extraordinară, indiferent că alegi preparate inedite sau tradiționale – toate sunt pregătite cu multă grijă și măiestrie de chefi renumiți. Cea mai bună mâncare la 14thLane o găsiți!

ASIATIC

Gusturile Asiei sunt acum la tine în farfurie! Bucătăria asiatică aromată și exotică este reinterpretată într-o manieră inedită la 14thLane, locul în care chefi din întreaga lume gătesc cu pasiune preparate spicy, extravagante, ce te vor face să descoperi misterele Asiei și să te îndrăgostești de aromele sale speciale!

Acum te poți bucura de o călătorie deosebită pe meleagurile asiatice, călătorie presărată cu nenumărate condimente specifice, arome desăvârșite, îmbinate și echilibrate într-un mod deosebit în preparate ce te vor surprinde... Iar show-urile de live cooking te vor face să descoperi tehnicile magnifice ale celor mai pasionați bucătari din lume!


SALAD BAR

Cine a spus că salatele trebuie să fie plictisitoare? Noi îți oferim, în fiecare zi, ingrediente proaspete, colorate și cu multe vitamine pentru a-ți crea propria salată absolut delicioasă! Fie că vrei să ai grijă de silueta ta, sau vrei să adaugi mai multă culoare în viața ta, salatele preparate aici conțin ingrediente simple, gustoase și hrănitoare, ce provin din natură și care îți vor da energie pentru a îndeplini tot ce ți-ai propus!

Energia vine din natură! Iar natura o regăsești la tine în farfurie, cu o salată ce îmbină cele mai proaspete legume, arome și condimente delicioase și sănătoase!

Trăiește cu pasiune, bucură-te de o zi superbă, fă alegeri îndrăznețe și creează-ți salata preferată combinând ingredientele tale favorite!

PIZZA

Dacă ți-e dor de savoarea Italiei, ești în locul potrivit! O pizza ca-n Napoli ți-am pregătit, proaspăt scoasă din cuptor pentru o zi cu spor! Pizza autentică napoletană, cu ingrediente tradiționale aduse din Italia, cu mozzarella proaspătă, cu roșii delicioase și gustoase, cu un blat ca-n povești... Este imposibil să îi reziști!

Vino să guști o pizza desăvârșită, pregătită ca la carte, în cuptoare cu lemne și cu busuioc proaspăt, ce te va face să nu vrei să o împarți cu nimeni! Cine mai numără caloriile? Pizza este, pur și simplu, fericire! Cu fiecare felie aburindă, îți vei aminti de gustul Italiei, de străzile sale aglomerate, forfotind de turiști, de mirosul roșiilor proaspete din grădină, de gustul autentic al celei mai delicioase mâncăruri create vreodată!

GRILL

Cuvintele sunt de prisos... cui nu îi place o friptură suculentă pe grill? Știm că vă este dor de carnea atent gătită și rumenită, condimentată perfect și de aceea, la 14thLane, v-am pregătit un Grill Station absolut inedit! Coaste suculente, burgeri gătiți perfect, alături de o porție generoasă de cartofi prăjiți aurii, cu o salată răcoritoare...

V-am făcut poftă? Chefii noștri abia așteptă să ne vizitați înfometați, pentru a vă surprinde cu arome neașteptate și fripturi condimentate!