ABOUT OUR STORY

ABOUT OUR STORY

Povestea noastra in cuvinte

Cel mai mare food court din București prinde viață datorită vouă! Zi de zi, ne vizitați cu zâmbetul pe buze pentru a vă bucura de preparate minunate, savurate în locația noastră din Regie! La 14thLane, puteți simți vibrația Bucureștiului de altădată într-o atmosferă caldă, luminoasă și relaxantă! 

Înconjurați de lumina de afară ce își face apariția negreșit prin geamurile mari de sticlă, inundând întregul restaurant, aici puteți savura preparate inedite din toate colțurile lumii! O fuziune de gusturi și arome, îmbinate desăvârșit de cei mai pricepuți bucătari ce gătesc ceva nou în fiecare zi! Pentru a vă surprinde!

14thLane este locul perfect pentru întâlnirile de afaceri, pentru ieșirile cu prietenii, dar și pentru întâlnirile romantice! Indiferent dacă vii pentru un prânz copios în pauza de masă sau pentru o întâlnire de afaceri importantă, restaurantul nostru este, mereu, alegerea potrivită! Îți va induce o stare de bine, de liniște, transformându-se în oaza ta de relaxare! Iar alături de felurile de mâncare gătită în București, absolut perfectă, 14thLane se transformă în locul în care vei vrea mereu să fii!

Și surprizele nu întârzie să apară! Pentru că 14thLane nu este doar un restaurant obișnuit sau un food court inedit unde găsești tot ce-ți dorești, de la cea mai bună mâncare gătită din București la cea mai gustoasă mâncare asiatică din București! Este un loc ce seara se transformă într-un restaurant absolut magic, ce vă oferă delicatese A la Carte – un meniu gândit până la cel mai mic detaliu de ai noștri chefi renumiți! Magia acestui local este redată și de muzica live din fiecare seară, de acordurile de pian sau de chitară, ce te poartă pe tărâmuri de visare.

O experiență de basm trăită la 14thLane – locul perfect pentru o cină romantică, pentru un prânz hrănitor, pentru o întâlnire de afaceri sau pur și simplu... pentru a petrece timp de calitate în compania unei cafele de specialitate!

Magie in farfurie

La 14thLane, fiecare zi este magică! Iar noi îți pregătim, cu măiestrie, magie în farfurie! Suntem gata să surprindem papilele gustative ale celor mai pretențioși gurmanzi și conoisseurs de bucate rafinate pentru o experiență inedită de fine dining în București! Gătim preparate aromate, atent gătite și asezonate, alături de chefi renumiți și iscusiți, ce pregătesc cu multă iubire și pasiune fiecare preparat în parte!

Felurile de mâncare sunt constant reinventate, gătite la standarde înalte, din ingrediente de cea mai bună calitate, proaspete, naturale, simple și gustoase! Toate produsele noastre sunt realizate cu ingrediente de la producători și distribuitori de top, la 14thLane accentul fiind pus, mereu, pe calitate și pe o atenție deosebită la detalii! Se spune că detaliile fac diferența... dar aici, gustul face diferența! Și gustul bun și autentic își ia inspirația din dragostea pentru tradiție, din pasiunea pentru gătit, pentru legume proaspete, pentru carne de cea mai bună calitate, gătită într-un mod unic și surprinzător!

Meniul A la Carte este dovada clară că tot ce facem, facem din pură pasiune! Clienții noștri, iubitori ai gusturilor fine, pot descoperi, la serile de livecooking, magia din spatele fiecărei delicatese din meniul A la Carte și iubirea pe care chefii noștri pasionați o pun în mâncare!

Mâncare gătită la rang de artă! Doar la 14thLane!

ARHITECTURA

Cu o poveste inedită, 14th Lane se lasă descoperit, cu fiecare pas, cu fiecare privire, cu fiecare surâs. Ai aflat povestea 14thLane?

Inspirat de la primul tramvai electric din Micul Paris, povestea restaurantului nostru își are originile de acum un secol, pe când tramvaiul 14, denumit astfel deoarece mai erau 13 linii de tramvai în București, dar erau trase de cai, își avea capătul aici, lângă fosta Uzină Electrică de altădată.

Așadar, arhitectura întregului local este inspirată de aerul industrial al Bucureștiului de altădată, de renumitul tramvai 14, ce își avea capătul de stație aici și își ducea, zi de zi, pasagerii până în stația Obor.

Biroul de arhitectură Yellow Office a vrut, cu certitudine, să se asigure că 14thLane va deveni capăt de stație pentru cei ce sunt în zona Regie, unul dintre cele mai vibrante cartiere din București! Așadar, arhitecții Vladimir Mîndru și Ana Irina Lupu au conceput un design industrial, pentru a te purta într-o călătorie delicioasă cu tramvaiul 14! Șinele de tramvai, incluse în pardoseală, nu doar că oferă un aer eclectic și inedit localului, dar te poartă de la food station la food station, de la burger bar la asian fusion, pentru o călătorie deosebită în căutarea gustului desăvârșit!

Un spațiu imens, aerisit, luminos, cu accente puternice de culoare și detalii industriale, transformă prânzul într-o adevărată călătorie culinară!

Premii câștigate:

National - Romanian Building Awards - Board Honorable mention for Interior Design – 14th LANE