ABOUT OUR STORY

ABOUT OUR STORY

Povestea noastra in cuvinte

Cel mai mare food court din București situat în Regie este locul  ideal pentru toți cei care doresc să savureze specialități din toate colțurile lumii, într-un spaţiu deschis, luminos, unde geamurile din sticlă şi verdele te înconjoară şi îţi induce o stare de linişte. Este alegerea perfectă când vine vorba de a servi masa cu prietenii sau colegii. Seara, 14thLane se transformă într-un loc plin de magie, muzică şi delicatese A la Carte. Aşadar, un loc viu, unde oamenii revin de fiecare dată gata să trăiască o experiență fantasmagorică.

Magie in farfurie

14thLane satisface şi poftele celor mai pretenţioşi gurmanzi, colaborând cu cei mai buni oameni din industrie. Totul este gătit la cele mai înalte standarde, de bucătari pasionaţi şi profesionişti, cu produse de la producători şi distribuitori de top. Astfel, talentul, pasiunea şi dragostea pentru tradiţie aduc un gust unic specialităţilor culinare, iar magia din spatele fiecarei delicatese A la Carte este dezvăluită tuturor iubitorilor de gusturi fine, în cadrul demonstraţiilor de livecooking, la serile 14thLane.

ARHITECTURA

Situat în București, într-o fostă uzină electrică, 14th Lane aduce un omagiu primului tramvai electric al orașului care purta numărul 14, cu un afișaj mare de desene tehnice gravate în placaj, care reprezintă frumusețea vintage a locomotivelor care au cutreierat orașul în urmă cu un secol. Utilizarea reinventată a șinelor de tramvai pe care arhitecții le-au introdus în podeaua industrială sunt acum folosite pentru a conduce oamenii care vizitează locul către stația, unde vor să coboare pentru a se bucura de deliciile culinare.


Premii câștigate:

National - Romanian Building Awards - Board Honorable mention for Interior Design – 14th LANE

Birou de arhitectură: Yellow Office

Autori proiect: arh. Vladimir Mîndru, arh. Ana Irina Lupu