BREAKFAST & coffee

BREAKFAST & coffee

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday

POVESTEA CAFELEI
DE SPECIALITATE

Pentru fiecare dintre noi, cafeaua are o altă poveste. Ne trezește de dimineață, pentru a fi energici și activi! Dar uneori, ne trezește amintiri. Mirosul puternic al cafelei, atent prăjită și pregătită, ne duce cu gândul la diminețile liniștite de vară, în grădina de la bunici. O cafea aromată, la momentul potrivit ne trezește la viață, ne încântă simțurile și ne face să zâmbim, în fiecare dimineață, pentru o nouă zi superbă!

La 14thLane, o cafenea de specialitate din Regie, accentul se pune pe calitatea cafelei, pe aroma sa puternică, pe modul de a o pregăti. De aceea, Ecaterina Szasz, campioană națională la barista este alături de noi zi de zi cu noi trucuri de prepare! Gustă pasiunea în fiecare ceașcă de cafea de specialitate, pregătită, special pentru tine, la rang de artă!

Ți-e poftă de un cappuccino inedit? Ești în locul potrivit! La 14th Lane se prepară cea mai bună cafea de specialitate pe care o poți savura pe terasa noastră! Închide ochii, simte aroma puternică a deosebitei cafele și bucură-te de o nouă zi cu soare!

MIC DEJUN

Cea mai importantă masă a zilei poate fi și cea mai gustoasă? Sigur că da! La 14thLane, cel mai bun restaurant din Regie, micul dejun este atent preparat, pentru a conține vitamine și pentru a-ți oferi o stare de bine! 

Indiferent că alegi să servești un hot breakfast sau un cold breakfast, la 14thLane găsești tot ce vrei! De la omlete perfect rumenite și cu multă iubire gătite la sandvișuri sănătoase și gustoase, micul dejun devine perfect când este servit pe terasa noastră, dis-de-dimineață!

Alături de o cafea de specialitate și un croissant pufos într-o atmosferă ce îți va oferi un vibe bun, perfect pentru întâlnirile cu prietenii dragi sau un business meeting! La 14thLane, simți că trăiești și cu preparate delicioase te răsfeți! Un Paradis desăvârșit de arome și vitamine pe care îl poți savura de cum începe ziua ta!

Un mic dejun sănătos pentru o zi de succes! La cel mai bun restaurant din Regie – 14th Lane.

Coffee Corner

Cold Breakfast

Hot Breakfast