CONTACT

CONTACT

EVENTS

Evenimentele 14th Lane vor face să vibreze întregul București! Serile de weekend te vor purta pe tărâmuri de poveste, cu muzică live în București încântătoare, cu un meniu A la Carte desăvârșit, cu o atmosferă incredibilă!

14thLane este locul în care vei vrea, la fiecare sfârșit de săptămână, să petreci până dis-de-dimineață pe acordurile de chitară ale celor mai renumiți artiști! Te așteptăm să petreci o noapte de vis alături de prietenii tăi dragi, să guști preparatele noastre inedite, să simți adevărata fericire pe vibrația muzicii live din fiecare seară!

Nu rata evenimentele noastre! Fă-ți o rezervare din timp pentru a te bucura la maximum de momente inedite!

Rezervările se fac doar pentru serile de vineri și sâmbătă, telefonic la 0727 677 777, pe Whatsapp sau în formularul afișat pe site.

Te așteptăm să petreci o seară de neuitat doar la 14th Lane!

OFFICE

Ești curios să afli mai multe detalii despre evenimentele noastre inedite din weekend? Ești interesat de unul dintre concertele noastre cu muzică live? Vrei să-ți planifici evenimentul mult așteptat la restaurantul nostru? Sau poate vrei să ne faci o recomandare...

Suntem mereu aici pentru tine! Pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor, pentru a te ajuta cu o rezervare, pentru a-ți oferi toate detaliile legate de evenimentele noastre.

Dă-ne un e-mail la office@14th-lane.com sau contactează-ne telefonic la 0737 776 777 și noi îți stăm mereu la dispoziție!