#BYDAY

#BYDAY

specialty
coffee

daily
specials

live music
line-up

ALEGE SPECIFICUL FAVORIT

La 14thLane, gătim mereu preparate savuroase, din toate colțurile lumii, pentru a te purta într-o călătorie culinară inedită și pentru a savura arome diverse, atent alese, menite să îți încânte simțurile și să îți trezească amintiri deosebite!

Cu un design deosebit și o multitudine de delicii culinare, atent preparate de bucătari renumiți, 14thLane te va surprinde cu cele 5 bucătării internaționale, ce se remarcă prin atenția deosebită la detalii, pasiunea cu care au fost gătite, îndemânarea bucătarilor și iubirea pentru ingredientele de cea mai bună calitate.

Așadar, din stație în stație vei fi purtat de către vechile șine ale tramvaiului 14, de la bucătăria internațională cu ale ei preparate interpretate, la cea asiatică, plină de arome inedite, spicy și misterioase, ce se lasă descoperite în fiecare preparat în parte.

Să nu uităm porția de sănătate... ți-am pregătit un salad bar de excepție, unde ingrediente alese și colorate sunt pură sănătate! Îți poți prepara singur salata favorită din cele mai gustoase ingrediente!

Iar pentru iubitorii de mâncăruri delicioase consacrate, am pregătit pizza și grill station – două locuri în care te poți delecta cu preparate inedite, calde, proaspete și aromate, ce îți vor aminti de locurile tale preferate!

VIEW MORE

VEGAN FRIENDLY

Admirăm persoanele vegane și de aceea am pregătit preparate speciale pentru cei care au adoptat acest regim de viață. Vă puteți răsfăța cu specialități culinare concepute doar pentru voi! Un stil de viaţă sănătos nu este doar un trend, este o necesitate!

Dieta vegană prinde tot mai mult teren în rândul celor care doresc o schimbare alimentară. Cum veganismul presupune, în principal, eliminarea produselor de origine animală din farfurie, 14thLane îţi oferă posibilitatea de a te bucura de stilul tău de viaţă, chiar şi în timpul pauzei de masă sau la cină, cu prietenii, având un meniu diversificat şi vegan-friendly.

LIVRARE LA
DOMICIULIU

Pentru că știm că unele zile sunt aglomerate, în altele ești pe fugă sau uneori, pur și simplu, nu știi ce să gătești, 14thLane găsește mereu o soluție pentru a-ți face zilele mai ușoare! Venim oriunde ești cu cele mai bune preparate din povești! Dacă la o pizza tradițională poftești, pe cea mai bună doar aici o găsești! Ești la un click distanță de o pizza gustoasă, cu multă mozzarella și cu un blat absolut perfect. Ne găsești pe Takeaway și îți poți comanda toate preparatele pe care le îndrăgești și la care mereu poftești!

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de cina din această seară, pentru ca tu să te poți relaxa și cu mâncare delicioasă să te poți răsfăța!

Order by Takeaway Order by Uber Eats

Cafeaua se
savureaza dimineata

Acel moment de linişte de care te bucuri înainte de zgomotul junglei urbane, momentul în care eşti doar tu, cu gândurile tale la început de zi şi o ceaşcă fierbinte şi aromată în palme, din care sorbi cu toate simţurile, de la aburii parfumaţi, până la ultima picătură. Uneori poate suntem prea grăbiţi să conştientizăm cât de magic este momentul în care ne delectăm cu prima cafea din zi. De aceea, în restaurantul nostru veți găsi doar cafea de specialitate, aleasă și preparată la standarde superioare, cu un gust greu de egalat. 

Bucură-te de timp de calitate petrecut... cu tine! Alături de cea mai aromată cafea de specialitate, atent prăjită și pregătită cu măiestrie de cei mai pricepuți barista din lume! Te așteptăm să fii surprins de gustul intens al unei cafele rafinate, de specialitate.

VIEW MORE

CARD DE FIDELITATE

Pentru că în fiecare zi ne vizitați, noi vă răsplătim așa cum meritați! Indiferent că alegi să servești un mic-dejun delicios și hrănitor sau ne vizitezi în pauza de masă pentru un prânz consistent și gustos ce îți oferă energie pentru întreaga zi la birou, cu al nostru card de fidelitate ai beneficii nenumărate!

Primești 5% puncte bonus la orice încărcare de minim 50 lei și 10% puncte bonus pentru încărcările de 100 lei, pentru a le folosi în fiecare zi când decizi să savurezi preparatele noastre delicioase! 

Te așteptăm la 14th Lane cu preparate deosebite, beneficii inedite și zâmbete gratuite!