#BYDAY

#BYDAY

specialty
coffee

daily
specials

live music
line-up

ALEGE SPECIFICUL FAVORIT

Te invităm în paradisul nostru! Avem 5 bucătării gata să satisfacă toate gusturile. Te invităm să cobori la stația preferată și să savurezi alegerea făcută!

VIEW MORE

VEGAN FRIENDLY

Admirăm persoanele vegane și de aceea am pregătit preparate speciale pentru cei care au adoptat acest regim de viață. Vă puteți răsfăța cu specialități culinare concepute doar pentru voi! Un stil de viaţă sănătos nu este doar un trend, este o necesitate!

Dieta vegană prinde tot mai mult teren în rândul celor care doresc o schimbare alimentară. Cum veganismul presupune, în principal, eliminarea produselor de origine animală din farfurie, 14thLane îţi oferă posibilitatea de a te bucura de stilul tău de viaţă, chiar şi în timpul pauzei de masă sau la cină, cu prietenii, având un meniu diversificat şi vegan-friendly.

LIVRARE LA
DOMICIULIU

Ești pe fugă mai mereu? Nu ai pauză de masă? 14thLane vine oriunde ești! Ne găsești pe Uber Eats și TakeAway. Suntem la un click distanță pentru a-ți satisface orice poftă! Burger sau Pizza? Pe care o preferi?

Order by Takeaway Order by Uber Eats

Cafeaua se
savureaza dimineata

Acel moment de linişte de care te bucuri înainte de zgomotul junglei urbane, momentul în care eşti doar tu, cu gândurile tale la început de zi şi o ceaşcă fierbinte şi aromată în palme, din care sorbi cu toate simţurile, de la aburii parfumaţi, până la ultima picătură. Uneori poate suntem prea grăbiţi să conştientizăm cât de magic este momentul în care ne delectăm cu prima cafea din zi. De aceea, în restaurantul nostru veți găsi doar cafea de specialitate, aleasă și preparată la standarde superioare, cu un gust greu de egalat. 


VIEW MORE

CARD DE FIDELITATE

Cardul de fidelitate 14thLane poate fi procurat din locația noastră și îți oferă facilități nenumărate. Mai multe detalii poți afla de la Managerii noștri, ce îți stau la dispoziție pentru a-ți răspunde la toate întrebările.