Lane Delivery

Lane Delivery

POFTA DE CEVA BUN?

Pizza

Burger

Salate

Breakfast & International

Sandwich

Desert

Cine?

Lane Delivery este răspunsul nostru la dorința oamenilor de a se bucura în continuare de calitate și creativitatea cu care i-am obișnuit la 14th Lane, dar în siguranța și liniștea casei sau biroului. 

Ne reinventăm și suntem gata să oferim o experiență culinară premium livrată în condiții de maximă siguranță la tine acasă. 

Am ales un meniu simplu, cu preparate pe care știm că le iubești, dar pe care le-am îmbogățit și îmbunătățit. Combinăm ingrediente premium cu inspirație internațională pentru a face din fiecare masă un moment de bucurie și  descoperire. 

În fiecare zi încercăm să te surprindem cu preparate din gastronomia lumii pentru că ne dorim să poți savura mereu ceva diferit, interesant și foarte gustos.

Ce?

Pentru că mereu ești în căutarea celui mai bun burger, a celei mai autentice pizza sau a celei mai savuroase salate ne-am propus să te ajutăm să le găsești pe toate într-un singur loc. 

Mâncarea bună începe de la ingredientele pe care le folosești așa că alegem să importăm direct ingrediente proaspete și de calitate pentru preparatele internaționale și selectăm local cele mai bune produse de sezon. 

Ți-am pregătit trei rețete de burger adevărat, realizat din vită premium în combinație cu bacon crocant, ceapă aromatizată sau jalapeno intens.

Coacem foccacia proaspătă în fiecare zi și ți-o oferim împreună cu felii de pastrami rețetă proprie într-un sanwich de care te îndrăgostești la prima degustare. 

Lăsăm ingredientele să strălucească în cele patru versiuni de pizza pe care ți le propunem. De la aromele sofisticate de trufe și până la intensitatea salamului picant, fiecare rețetă este o incursiune în bucuria gustului autentic italian. 

Opțiunile light sunt acum mai gustoase ca oricând pentru că îți propunem cinci salate adaptate tuturor preferințelor și momentelor. 

Cum?

Super simplu! Descoperă întregul meniu, de la micul dejun consistent și până la deserturile delicioase și alege preparatele preferate pentru tine și cei dragi.

Ne găsești pe majoritatea platformelor de livrare la domiciliu, tot ce trebuie să faci este să selectezi livratorul preferat, să accesezi link-ul din pagina de produs și să începi comanda.

În funcție de zona în care locuiești o să poți vedea dacă ești în aria de livrare și ce trebuie să faci pentru a finaliza comanda.

Mulțumim și poftă bună!


Comanda de pe