DINNER A LA CARTE

DINNER A LA CARTE

A LA CARTE

Meniul nostru A la Carte nu este inspirat doar din povestea renumitului tramvai 14. Ci și din vremurile de altădată, din eleganța secolului XIX, din romantismul unui București de altădată, din povești, de mâncăruri tradiționale, demult uitate, ce sunt constant reinterpretate de chefi pasionați și dedicați, hotărâți să te poarte pe tărâmurile gusturilor inedite și desăvârșite.

În meniul nostru A la Carte, accentul este pus pe preferințele voastre! Știm ce vă doriți și vrem, mereu, să fiți mulțumiți! De aceea, îmbinăm gustul autentic tradițional cu o fuziune de arome inedite, într-un plating deosebit, ce vă va surprinde mereu și vă va lăsa complet impresionați!

14thLane este pur și simplu... magie în farfurie! Vă vom oferi, zi de zi, o experiență culinară inedită, o nouă poveste pe care o veți descoperi cu fiecare gust, cu fiecare aromă, cu fiecare ingredient pur și simplu deosebit, proaspăt și atent gătit.

14thLane. Din pasiune pentru gătit.

Desert

Desert

Deserturi Frantuzesti

Deserturile franțuzești sunt cele mai fine preparate din lume! Delicioase, pufoase, cu arome incredible și fructate, cu parfum de flori, acestea îți vor aminti de romantismul Parisului, de ale sale cafenele boeme, de mirosul nopților de vară!

La 14thLane vei găsi delicii preparate după rețete consacrate franțuzești, din ingrediente alese cu grijă, de cea mai bună calitate, de la unt fin la fructe proaspete. 

Vei simți aroma zmeurei, alături de creme patisserie vanille pentru un mille-feuille inedit, cu un gust desăvârșit! Aici poți gusta choux-uri ca în povești, preparate de patiseri renumiți și eclere pufoase, aromate, pline de ciocolată.

Îți vom îndulci zilele și te asigurăm că vei vrea să vii mereu la 14thLane pentru a gusta cele mai rafinate și sofisticate deserturi franțuzești!

Selectie de vinuri

Selectie de vinuri

Povestea vinurilor

La 14thLane, vinurile selecte sunt în concordanță perfectă cu preparatele noastre desăvârșite, atent pregătite, pentru a-ți oferi o experiență culinară de neuitat! Preparatele noastre internaționale, sunt interpretate pentru a vă oferi o călătorie culinară plină de savoare, într-o atmosferă de poveste, relaxantă, perfectă pentru a gusta mâncăruri gătite de cei mai buni bucătari! Aici puteți gusta preparate din toate colțurile lumii, alături de selecția noastră de vinuri de cea mai înaltă calitate, aromate, atât românești cât și internaționale. Veți simți gustul puternic al unui Merlot de excepție, alături de o friptură suculentă, bine gătită, servită alături de persoana iubită!

Vinuri de cea mai înaltă calitate, din Argentina, Noua Zeelandă, Franța și România te vor impresiona, îți vor încânta simțurile și vor transformă orice cină într-una cu adevărat specială, într-un ambient liniștitor și romantic, alături de preparate inedite!

VIEW MORE