IRINA RIMES

Postponed Event

Ești pregătit de un concert mirific marca Irina Rimes? Pe 21 Martie, începând cu ora 20:00 te așteptăm alături de prietenii tăi să asculți cele mai iubite melodii ale momentului cântate de Irina Rimes. Va fi o seară specială, unde doar emoțiile contează. Povestea noastră continuă alături de cei mai iubiți artiști ai momentului!   


OPEN DOORS: 20:00 

STAGE TIME: 22:00 


Talentul Irinei Rimes vine de peste Prut, unde artista a câștigat inimile   celor de acasă, după ce a ajuns în finala show-ului de  talente “Fabrica de staruri”, din Republica Moldova.  

 

Cu o apariție inedită, plină de sensibilitate și cu un farmec aparte, Irina  s-a lansat pe piața muzicală din Romania cu o piesă ce a stat pe primul loc în topurile muzicale româneşti  luni în şir, primul ei single “Visele” .

 

“Visele” a ocupat locul 1 în toate topurile românești timp de trei  luni.  Declarat hit-ul anului, “Visele” a strâns 16 milioane de vizualizari pe          Youtube și s-a regăsit in Top10 MediaForest în anul lansării, 2016. 


Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un  proiect unic: prima trilogie muzicală. “Iubiri secrete”, scrisă  din suflet și inspirată din experiențele personale ale artistei,  începe cu piesa “Iubirea noastră mută”, continuă cu “Da’ ce   tu” și se încheie cu “Haina ta”. Datorită talentului și mesajului transmis prin intermediul  pieselor sale, Irina Rimes este susținută de un public larg, de toate vârstele. Artist mainstream, dar în același timp și underground,  Irina Rimes este consecventă în muzica pe care o face și pe care o cantă.  La doar un an după lansare , Irina Rimes bifează o nouă   premieră: primul ei album solo. "Despre el” s-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din muzica românească.

Buy Ticket from iaBilet.ro

Buy Ticket from bilete.ro