MEETINGS & CORPORATE

MEETINGS & CORPORATE

EVENIMENTE SOCIALE

14th LANE redă esența Bucureștiului de altădată într-un stil interpretat în arhitectura industrială și o panoplie a celor mai intense gusturi care te poartă într-o poveste culinară inedită.

Restaurantul 14thLANE se poate transforma cu ușurință într-o sală de evenimente, ce pune la dispoziție un spațiu versatil ce se poate adapta nevoilor dumneavoastră.

Căutați locația perfectă pentru evenimentul dvs. în București? Vă invităm să ne vizitați!


Detalii:

- 5min distanță de mers pe jos până la Metrou Grozăvești (M1)

- 300 locuri capacitate (la mese)

- 1,000 locuri capacitate (în picioare)

- 10 min distanță - Centrul Orașului (mașina) 23min distanță - Pipera

- Locuri de parcare disponibile la cerere

EVENIMENTE PRIVATE

Intrați în lumea noastră de poveste și alegeți să organizați cel mai fericit moment din viața dvs. alături de noi! Fie că este vorba de nuntă, majorat sau botez noi vă putem pune la dispoziție cele mai rafinate servicii, astfel încât totul să fie încadrat într-un tablou de basm. 

EVENIMENTE CORPORATE

Locația perfectă pentru găzduirea evenimentelor corporate! Știm cât de important este să sărbătoriți reușitele alături de echipa dvs. și de aceea suntem pregătiți să vă întâmpinăm cu idei și concepte personalizate pentru o seară de neuitat!

14thLANE colaborează cu artiști de renume care vă pot transforma evenimentul într-o experiență inedită. Spuneți-ne cine ați dori să cânte la petrecerea dvs. și noi ne vom asigura că ei vor fi prezenți. 

CONTACT

E-mail: events@14th-lane.com

Telefon: 0727 677 777 

Orice eveniment are nevoie de un loc adecvat pentru a se desfășura în cele mai bune condiții și pentru a le asigura oaspeților tot confortul.

Restaurantul nostru este ideal pentru o varietate de ocazii datorită zonei cu accesabilitate facilă și a decorului minimalist şi modern, având chiar posibilitatea delimitării spațiului în funcție de numărul de participanți. Este un loc adecvat pentru vernisaje, expoziţii, petreceri sau evenimente corporate.

Personalul nostru profesionist este pregătit să gestioneze fiecare moment al evenimentului şi să respecte întocmai cerinţele tale! 

Esti interesat?