MEETINGS & CORPORATE

MEETINGS & CORPORATE

EVENIMENTE SOCIALE

14thLane redă esența Bucureștiului de altădată într-un stil interpretat în arhitectura industrială și o panoplie a celor mai intense gusturi care te poartă într-o poveste culinară inedită!

Un loc deosebit, un loc pe care îl vei adora datorită atmosferei liniștite pe care o insuflă, datorită vibe-ului modern, dar în același timp elegant, datorită preparatelor care fac ca acest restaurant să se diferențieze, prin atenția deosebită la detalii, prin preparatele gătite cu multă pasiune, cu multă savoare și ingrediente simple, proaspete, naturale.

Restaurantul 14thLane este cameleonic, versatil și se poate transforma cu ușurință într-o sală de evenimente, ce pune la dispoziție un spațiu deosebit ce se poate adapta nevoilor tale, ce se poate schimba într-un local de basm, un local perfect pentru evenimentul tău deosebit.

Cauți locația perfectă pentru evenimentul tău în București? Te invităm să ne vizitezi și să te convingi că 14thLane este mai mult decât un restaurant – este un local inedit ce te va purta pe tărâmuri incredibile și îți va oferi momente de neuitat!

Detalii:

- 5 min distanță de mers pe jos până la Metrou Grozăvești (M1)

- 300 locuri capacitate (la mese)

- 1,000 locuri capacitate (în picioare)

- 10 min distanță - Centrul Orașului (mașina) 23min distanță - Pipera

- Locuri de parcare disponibile la cerere

EVENIMENTE PRIVATE

Dacă pregătiți un eveniment deosebit, sunteți în locul potrivit! 14thLane se transformă, special pentru evenimentul dvs., într-un deosebit salon de nuntă în București, având o arhitectură industrială, specială, fiind extrem de versatil și de cool! Veți avea un eveniment cu totul special în această minunată sală de evenimente din București!  

Pășiți în lumea noastră de poveste și alegeți să organizați cel mai fericit moment din viața dvs. alături de noi! Fie că este vorba de nuntă, majorat sau botez, noi vă putem pune la dispoziție cele mai rafinate servicii, astfel încât totul să fie încadrat într-un tablou de basm.   

EVENIMENTE CORPORATE

Locația perfectă pentru găzduirea evenimentelor corporate! Știm cât de important este să sărbătoriți reușitele alături de echipa dvs. și de aceea, suntem pregătiți să vă întâmpinăm cu idei și concepte personalizate pentru o seară de neuitat!  Restaurantul se transformă în cea mai versatilă sală de conferințe din București, având o capacitate de 300 locuri la mese și 1000 locuri în picioare! 

14thLANE colaborează cu artiști de renume, care vă pot transforma evenimentul într-o experiență inedită. Spuneți-ne cine ați dori să cânte la petrecerea dvs. și noi ne vom asigura că ei vor fi prezenți. 

Bucureștiul de altădată prinde viață la 14thLane! Rescriem povestea romanticului Mic Paris din povești în cel mai surprinzător restaurant din București! Un local cameleonic, ce seara organizează evenimente live în București, ce vă vor face serile minunate și vor crea amintiri de neuitat!

O sală de evenimente în București ca în povești, pentru evenimente de vis, absolut perfecte!

CONTACT

E-mail: events@14th-lane.com

Telefon: 0727 677 777 

Orice eveniment are nevoie de un loc adecvat pentru a se desfășura în cele mai bune condiții și pentru a le asigura oaspeților tot confortul.

Restaurantul nostru este ideal pentru o varietate de ocazii datorită zonei cu accesabilitate facilă și a decorului minimalist şi modern, având chiar posibilitatea delimitării spațiului în funcție de numărul de participanți. Este un loc adecvat pentru vernisaje, expoziţii, petreceri sau evenimente corporate.

Personalul nostru profesionist este pregătit să gestioneze fiecare moment al evenimentului şi să respecte întocmai cerinţele tale! 

Esti interesat?