#BYNIGHT

#BYNIGHT

A la carte

Wine

live music

Cina pe note muzicale

14thLane este un loc cameleonic, magic, ce se transformă odată cu lăsarea serii pentru a-ți oferi nopți remarcabile! Petrece momente de neuitat pe acorduri de chitară, pe linia melodică a celor mai frumoase povești, tipărite aici, în fiecare seară. Tu faci să continue povestea 14th Lane! Tu dai viață și culoare localului nostru, alegând să iei cina pe note muzicale! Alături de persoana iubită, fiecare cină la restaurantul nostru devine specială, într-o atmosferă caldă și romantică, așa cum mereu te-am obișnuit!

Vino să guști cele mai deosebite preparate din meniul nostru A la Carte și lasă-te încântat de o noapte de basm, pe acorduri de vals! Muzică. În suflet și în farfurie.

ATMOSFERA

14thLane este, cu siguranță, un loc desprins din poveste! Un loc cald și primitor, ce iubește să vă vadă, mereu, zâmbetele. Este mai mult decât un restaurant, este o adevărată experiență, ce te va face să apreciezi micile momente de bucurie, în compania celor dragi, pe ritmul romantic al muzicii live.

Un loc al iubitorilor de frumos, făcut din pasiune pentru mâncare, pentru relaxare, pentru fericire. Un loc în care mâncarea este servită la rang de artă, un loc în care gusturile din farfurie sunt îmbinate cu bunul gust al decorului deosebit, ce te va purta pe tărâmuri onirice. O experiență inedită, creată de spiritul jovial al bucătarilor noștri pasionați, ce vor găti cu pasiune și dedicare fiecare preparat în parte, pentru ca tu să ai parte de o seară de neuitat.

Creăm momente speciale. Pentru persoane speciale.

Traieste experienta 14thLane

Experiența 14thLane este despre tine. Despre faptul că, indiferent dacă alegi să ne vizitezi pentru o cafea de specialitate aromată sau pentru un mic-dejun sățios, într-o dimineață însorită de vară, accentul este pus, mereu, pe preferințele tale.

În fiecare zi, ne gândim doar la ce este mai bine pentru tine. Și de aceea, îți pregătim doar preparate deosebite, din ingrediente alese cu grijă din natură. Îți pregătim seri romantice pentru a le arăta celor dragi cât de mult îi iubești și avem grijă să uiți de grijile cotidiene organizând evenimente ca în povești!

Muzica live, specialitățile culinare deosebite, personalul zâmbitor și atmosfera relaxantă transformă 14thLane în locul ideal pentru a te bucura de viață și de micile sale plăceri!

Detaliile fac diferenta

Atenția deosebită la detalii te va surprinde, în fiecare seară, când decizi să rescrii, alături de noi, poveștile culinare din toate colțurile lumii. Toate detaliile sunt mereu puse la punct pentru a-ți oferi o seară perfectă și o experiență inedită! De la platingul deosebit, la preparatele fără cusur, gătite desăvârșit, la aromele îmbinate într-un echilibru perfect pentru a-ți surprinde papilele gustative și a te face să te îndrăgostești de preparate deosebite, la 14th Lane fiecare experiență este, pur și simplu, de basm.

Vino să te bucuri de o experiență culinară perfectă!

Specialitati culinare inedite
si vinuri de
calitate superioara

In vino veritas!

Una dintre cele mai apreciate și elaborate băuturi din lume, vinul, alături de preparate inedite și desăvârșite, constituie o poveste aromată și fructată, ce poate fi descoperită doar la 14th Lane! Somelierii noștri îți vor dezvălui poveștile nemaiîntâlnite ale licorii lui Bachus. Oferit drept ofrandă zeilor, vinul are tainele sale, ce acum pot fi aflate, gustate și atent echilibrate de preparate gătite cu măiestrie.

Priceperea, dăruirea și grija cu care somelierii noștri îți vor identifica vinul perfect pentru preparatele alese de tine, dar și modul în care îți vor desluși misterele vinului, vor transforma experiența 14thLane într-una amețitoare, ce te va surprinde și te va convinge că restaurantul nostru este, pur și simplu, the place to be!

VIEW MORE