#BYNIGHT

#BYNIGHT

A la carte

Wine

live music

Cina pe note muzicale

Arta culinară şi muzica, două lumi îmbinate armonios, într-un cadru de poveste, în care amintirile plăcute alături de prietenii dragi rămân ca nişte file frumos tipărite. Cum nicio filă nu seamănă cu cealaltă, 14thLane vine mereu cu noi surprize şi personaje minunate, cu care poţi lega prietenii pe viaţă sau poţi împărţi un zâmbet la un pahar de vin.

ATMOSFERA

14thLane, un loc al iubitorilor de frumos şi de rafinament, unde muzica te îndeamnă să visezi cu ochii deschişi şi zâmbetul pe buze, purtat de ritmul trupelor şi de vocile artiştilor talentaţi. Iar când crezi că nu există nimic mai frumos, bucătarii noştri îşi folosesc toată măiestria să te impresioneze cu un plating armonios şi spectaculos, pe măsura delicateselor servite.

Traieste experienta 14thLane

14thLane, un loc universal unde poţi să te bucuri de cele mai delicioase mese de prânz din diferite colţuri ale lumii, apoi să te laşi învăluit de atmosfera de basm odată cu lăsarea serii, la final de săptămână, cu muzică live şi cu specialităţi deosebite, gătite cu pasiune de bucătari talentați, care te vor ghida prin fiecare „staţie” culinară de pe traseul vechiului tramvai 14.

Detaliile fac diferenta

Ţinem cont de preferinţele tale şi suntem pregătiţi să aducem în faţa ta atât specialităţi atent gătite şi aranjate în platinguri spectaculoase, dar şi o listă bogată de vinuri din diferite colţuri ale lumii, special alese pentru a oferi o altă dimensiune experienţei tale culinare. Echipa noastră de profesionişti te vor ghida spre o seară de basm în decorul inedit, unde poveştile prind viaţă.

Specialitati culinare inedite
si vinuri de
calitate superioara

Chiar şi cele mai fine gusturi au nevoie de un element special care să le completeze. Aici intervin somelierii cu o expertiză bogată în domeniu, care identifică vinul perfect pentru fiecare client în parte, în funcţie de preferinţe şi de specialităţile culinare alese, pentru a oferi o experienţa completă.

VIEW MORE