Bucuria copiilor de orice varsta

Exită oare vreun moment în care nu merge o felie de pizza? Așa ne gandeam și noi că simpla idee de  combinație iconică de ingrediente face inima să tresară.

La Lane Delivery și restaurant 14th Lane, București ne-am propus să facem un meniu de pizza care să surprindă, dar și să satisfacă pofta de pizza adevărată. 

Pregătim aluatul cu grijă și respectând rețete autentice de pizza italiană, alegem toppingurile astfel încât să venim cu combinații originale și o coacem în cuptoare speciale pentru a obține un preparat exact asa cum ți-l dorești. 

Fie că faci comandă pentru acasă sau la birou, fie că treci pe la noi la adresa restaurant 14th Lane, Soseaua Orhideelor 15D, București, îți propunem patru rețete de pizza realizate cu multă creativitate și pricepere. 

Pentru că știm cât de mult iubiți celebra rețetă de pizza diavola am decis să o integrăm în noul nostru meniu într-o versiune ușor reinterpretată. Pentru iubitorii de carne și gust picant aflați mereu în căutare de cea mai bună pizza diavola din București am gândit o rețetă care oferă experiența perfectă de la prima felie. Blat subțire, cu margini perfect crocante, sos de roșii (rețetă proprie), mozzarella rumenă și felii de salam picant atins de gradele nebune ale cuptorului. Nu am uitat nici de aroma discret sărată a măslinelor și de plusul de culoare al frunzelor de chives.

Fanii aromelor clasice italienești găsesc în pizza Fantasia o combinație super savuroasă, originală și perfect adaptată gusturilor moderne. 

Peste blatul subțire și perfect copt am adăugat mozzarella, gorgonzola cremoasă și intensă, pancetta incredibil de aromată și parmezan exact atât cât este nevoie să trezească la viață toate celelalte arome. Doza de extra crunch vine de la bucățelele de ceapa verde proaspătă. Te invităm la o pizza ca o vacanță în Italia!

Gustosa, cea de-a treia propunere de pizza vine cu frumusețea simplității. Peste blatul subțire am adăugat sosul de roșii rețetă proprie, mozzarella, felii delicate de pancetta, câteva roșii cherry proaspete și busuioc aromat. Fiecare strat de ingrediente vine să completeze o experiență a gustului echilibrat, bogat și foarte modern.

Ne-am gândit și la cei care caută arome sofisticate, mai rar întâlnite pe pe pizza și pe care să le îndrăgească de la prima felie. Am ales crema de trufe, extrem de parfumată și de savuroasă pe care o punem alături de cartofi tăiați cuburi, prosciutto cotto cu gustul său specific de carne maturată încet și ceapă roșie, intensă și crocantă. 

Toate aceste rețete sunt disponibile pentru comandă online, dar și pentru ridicare personală de la sediul nostru: restaurant 14th Lane, Soseaua Orhideelor 15D, București