Aventura gustului in lumea salatelor

Opțiunea sănătoasă pentru o masa de prânz sau cină, salata este preferata celor care au mereu grijă să aibă un stil de viață sănătos. Meniul pe care îl propunem la Lane Delivery și la restaurantul 14th Lane este alcătuit din rețete care îmbină armonios ingredientele fresh cu arome internaționale pentru un gust original. 

Prima salată își propune să surprindă cu o experiență fresh, răcoritoare, în care combină texturi diverse. Puiul, proteina aleasă este preferata tuturor, iar în combinație cu sosul cremos, ușor acid, în care se simte discret intensitatea frunzelor de mentă, oferă o experiență a gustului perfect pentru un prânz sănătos și rapid. Nucile,  feliile subțiri de pară, frunzele proaspete de salată creață și rucola aduc nota de crocant atât de dorită într-o salată consistentă și sățioasă.

Chef Salad reprezintă combinația dintre aromele sofisticate ale pieptului de rață afumat și gustul familiar și iubit adus de telemeaua de vacă, rețeta câștigătoare pentru o salată experiență. Crocantă cu ajutorul morcovilor și a alunelor sărate, această salată îmbină elemente dulci precum mierea și merele cu prospețimea frunzelor și aciditatea discretă a dressingului realizat din miere, ulei de măsline extravirgin și lămâie.

A merge la birou în București vine și cu provocarea de a te putea bucura de un prânz rapid, lejer, sănătos și divers. Salata este mereu o variantă inspirată, iar selecția de 5 salate pregătite de echipa de la Lane Delivery și restaurantul 14th Lane este disponibilă la comandă prin majoritatea aplicațiilor de livrare și la pick up de la sediul nostru din București, soseaua Orhideelor 15d

O altă rețetă de salată vegetariană cu care ne mândrim este cea în care brânza halloumi coaptă la cuptor domină bolul de salată prin textura crocantă și cremoasă în același timp. Pe lângă aromele puternice pe care dresssingul le aduce împreună iți propunem și o combinație cromatică apetisantă și foarte fresh. Dressingul realizat din zatar, oțet, suc de portocală și lămâie trezește la viață toate celelalte ingrediente. Castraveții crocanți vin în combinație cu boabe cremoase de năut și de măsline kalamata sărate și intens aromate.

Te provocăm să le încerci pe toate și să te hrănești sănătos și gustos. 

La întrebarea unde găsești cea mai bună, sofisticată și creativă salată din București, răspunsul este simplu: Restaurant 14th Lane, pe șoseaua Orhideelor 15d