WINE pairing

WINE pairing

VINURI PENTRU
TOATE GUSTURILE

Experiența culinară 14thLane este dusă la un alt nivel, cu ajutorul selecției noastre speciale de vinuri cu totul deosebite, în perfectă concordanță cu preparatele atent gătite și pregătite de cei mai renumiți chefi din industrie!

Vinurile noastre deosebite vor intensifica gustul aromat al mâncării gătite cu multă pasiune și iubire, intensificându-i savoarea și lăsând-o să se dezvăluie într-o poveste culinară nemaiîntâlnită!

Alături de noi, descoperi toate secretele vinului deosebit, de calitate, învechit și de pe tărâmuri îndepărtate!

ATENT SELECTIONATE

La 14thLane, ne dorim mereu să vă oferim cele mai de calitate produse! Așadar, veți regăsi aici o selecție de vinuri deosebite, de la 40 de producători diferiți, având peste 100 de etichete din toate colțurile lumii. Aromele țărilor străine se îmbină cu gusturi autentice românești, iar țările din care vinurile provin, îți vor împărtăși povești, purtându-te într-o călătorie a simțurilor și a gusturilor inedite.

Savoarea și căldura Franței, vinul Italienesc sec, alături de vinurile superioare din țări precum Spania, Argentina,, Chile și Noua Zeelandă îți vor încânta simțurile și te vor surprinde, purtându-te pe tărâmuri de visare.

Gustă un strop de magie! Gustă vinurile deosebite de la 14th Lane. Atent selecționate pentru a-ți surprinde simțurile.