Evenimente | 14ᵗʰLane

Locația perfectă

14th Lane e la 10 minute de centru (cu mașina) și la 5 minute de Metrou Grozăvești (pe jos).

Dar timpul e relativ și dispare după ce te-ai așezat la masă și ai gustat din preparate, din băuturi sau din oferta muzicală.

Calculul e valabil și pentru serile în care 150 de oameni stau la mese, și în cele în care 1.000 de oameni petrec în picioare. Iar locuri de parcare sunt destule. La 14th LANE, îți ies toate socotelile.

Din punct de vedere matematic, e locul perfect să-ți ții evenimentul.

Nunți și botezuri altfel

Dacă pregătești un eveniment deosebit, ești în locul potrivit! 14thLANE se transformă, special pentru evenimentul tău, într-un deosebit salon de nuntă, cu o arhitectură industrială, care dă o notă specială, fiind extrem de versatil și de cool!

Ca să te convingi că vei avea un eveniment cu totul special în această minunată sală de evenimente din București, este suficient să ne contactezi.

Alege să organizezi unul dintre cele mai fericite momente din viață alături de noi! Fie că este vorba de nuntă, majorat sau botez, noi îți punem la dispoziție cele mai rafinate servicii, astfel încât totul să fie încadrat într-un tablou de basm.

14 motive să ne alegi

Locație versatilă (nunți, botezuri, cumetrii)

Capacitate între 70-140 de invitați

Parcare pentru 20 de locuri

Event planner-ul tău

• Discount 10% pentru organizarea evenimentului duminică

Somelier inclus la pachetul Exquisite

Gama de Limonade incluse la meniul Exquisite

Sarmale la cerere

Asian food la cerere

Alegi ce vrei tu din 3 meniuri complete

Poți combina meniurile cum vrei tu

Kids menu 5-14 an

Totul e fresh și gătit la locația noastră

Organizăm și ciorba de potroace de a doua zi (contra cost)

Acces către servicii extra

Servicii foto video Aranjamente florale (mese, intrare, cristelnita etc) Amenajari cu baloane Amenajare foto corner (inclusiv 360) Scena Dj Rider tehnic pentru muzica Somelier Candy Bar Tort Gelato Bar Prosseco Bar Panou welcome diferit de cel standrd Design-ul listelor pentru invitati diferite fata de modelul standard (design mediteranean etc) Design-ul meniului diferit fata de cel standard Design-ul place cards-urilor diferit fata de cel standard Amenajare zona prezidiu Modificare vesela si tacamuri Orice alta idee iti vine in cap

Evenimente Corporate

Locația perfectă pentru găzduirea evenimentelor corporate! Știm cât de important este să sărbătoriți reușitele alături de echipa dvs. și de aceea, suntem pregătiți să vă întâmpinăm cu idei și concepte personalizate pentru o seară de neuitat!

14thLANE colaborează cu artiști de renume, care vă pot transforma evenimentul într-o experiență inedită. Spuneți-ne cine ați dori să cânte la petrecerea dvs. și noi ne vom asigura că ei vor fi prezenți.

Bucureștiul de altădată prinde viață la 14thLane! Rescriem povestea romanticului Mic Paris în cel mai surprinzător restaurant din București! Un local cameleonic, ce seara organizează evenimente live în București, ce vă vor face serile minunate și vor crea amintiri de neuitat!

O atmosferă liniștită, un vibe modern și elegant.

Restaurantul 14thLane este cameleonic, versatil și se poate transforma cu ușurință într-o sală de evenimente, ce pune la dispoziție un spațiu deosebit ce se poate adapta nevoilor tale, ce se poate schimba într-un local de basm, un local perfect pentru evenimentul tău deosebit.