loader image

Locația perfectă

14th Lane e la 10 minute de centru (cu mașina) și la 5 minute de Metrou Grozăvești (pe jos).

Dar timpul e relativ și dispare după ce te-ai așezat la masă și ai gustat din preparate, din băuturi sau din oferta muzicală.

Calculul e valabil și pentru serile în care 150 de oameni stau la mese, și în cele în care 1.000 de oameni petrec în picioare. Iar locuri de parcare sunt destule. La 14th LANE, îți ies toate socotelile.

Din punct de vedere matematic, e locul perfect să-ți ții evenimentul.

Nunți și botezuri altfel

Dacă pregătiți un eveniment deosebit, sunteți în locul potrivit! 14thLane se transformă, special pentru evenimentul dvs., într-un deosebit salon de nuntă în București, având o arhitectură industrială, specială, fiind extrem de versatil și de cool! Veți avea un eveniment cu totul special în această minunată sală de evenimente din București!

Pășiți în lumea noastră de poveste și alegeți să organizați cel mai fericit moment din viața dvs. alături de noi! Fie că este vorba de nuntă, majorat sau botez, noi vă putem pune la dispoziție cele mai rafinate servicii, astfel încât totul să fie încadrat într-un tablou de basm.

Evenimente Corporate

Locația perfectă pentru găzduirea evenimentelor corporate! Știm cât de important este să sărbătoriți reușitele alături de echipa dvs. și de aceea, suntem pregătiți să vă întâmpinăm cu idei și concepte personalizate pentru o seară de neuitat!

14thLANE colaborează cu artiști de renume, care vă pot transforma evenimentul într-o experiență inedită. Spuneți-ne cine ați dori să cânte la petrecerea dvs. și noi ne vom asigura că ei vor fi prezenți.

Bucureștiul de altădată prinde viață la 14thLane! Rescriem povestea romanticului Mic Paris în cel mai surprinzător restaurant din București! Un local cameleonic, ce seara organizează evenimente live în București, ce vă vor face serile minunate și vor crea amintiri de neuitat!

O atmosferă liniștită, un vibe modern și elegant.

Restaurantul 14thLane este cameleonic, versatil și se poate transforma cu ușurință într-o sală de evenimente, ce pune la dispoziție un spațiu deosebit ce se poate adapta nevoilor tale, ce se poate schimba într-un local de basm, un local perfect pentru evenimentul tău deosebit.