Termeni și condiții | 14ᵗʰLane
Termeni și condiții 14thlane.ro
Prin utilizarea 14thlane.ro în calitate de vizitator sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

Informații privind compania

14thLANE este marcă a S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. persoană juridică română, cu sediul în Str. Academiei nr.28-30, sect.1, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4450/2009, Cod Unic de Înregistrare RO25403300.

Informații privind produsele și prețul lor

Sub marca 14thLANE, S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. produce şi comercializează mâncare din categoria mic dejun, prânz și restaurant a la carte. Pentru partea de restaurant a la carte, la evenimentele unde sunt invitați artiști care performează live, se comercializează bilete care să acopere fee-ul artiștilor.

Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele 14thLANE sunt realizate manual. De aceea, pot exista mici diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real. Aceste diferențe nu pot fi considerate defecte. Culorile produselor pot diferi ușor față de fotografie, în funcție de setările fiecărui dispozitiv folosit pentru vizualizarea fotografiilor.

Prețurile practicate de 14thLANE pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi includ TVA. La suma de achiziție se poate adăuga costul livrării, în funcție de opțiunile alese de cumpărător și de eventualele promoții ce presupun scutirea de taxa de transport, ce pot fi practicate periodic.

Informații privind achiziția

Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin e-mail sau telefon de către 14thLANE că produsul a fost livrat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la 14thLANE până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în contul S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L.

14thLANE își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 1 zi lucrătoare de la plasarea comenzii. Orice sumă transferată pentru o comandă neonorată va fi returnată clientului în maxim 5 zile lucrătoare de la înștiințarea de refuz al comenzii.

Informații privind plata

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul www.14thlane.ro se poate face prin card bancar. Serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online NETOPIA Payments. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacție. La finalizarea comenzii vei fi redirecționat către platforma securizată NETOPIA Payments, unde va trebui să introduci următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul de securitate al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Sunt acceptate cardurile VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

La cerere, prin comandă pe e-mail la office@14th-lane.ro poți efectua plata și prin transfer bancar în baza unei notificări trimise pe e-mail. Comanda va fi livrată după efectuarea transferului în contul S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L.
Pentru urgentarea procesării comenzii, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății la office@14th-lane.ro.
Pentru precomenzi, plata se face la momentul înregistrării acestora.
Prețul produselor și serviciilor achiziționate se poate acoperi integral sau parțial și prin carduri cadou, ori parțial prin coduri de reducere.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

Informații privind livrarea produselor
Plata prin transfer bancar întârzie procesarea și expedierea comenzii cu perioada necesară transferului. Pentru a urgență procesarea și livrarea, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății la office@14th-lane.ro. indiferent de metoda de plată. După ce plasați comanda, veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.
Informații privind returul produselor
Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile.

Reclamatiile privind neconformitatea produselor pot fi depuse intr-un termen de maximum 6 ore de la livrarea acestora. Orice reclamatie ulterioara nu va mai putea fi primita, avand in vedere perisabilitatea produselor.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la office@14th-lane.ro

Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

Informații privind copyright-ul materialelor de pe site

PROPRIETATE INTELECTUALA
Toate informațiile, modelele, fotografiile de pe site, colectiv denumite materiale, sunt proprietatea 14thLANE și nu pot fi folosite de către utilizatorii www.14thlane.ro decât în scopul de informare cu privire la produsele și serviciile oferite sau achiziția de produse și servicii.

Dacă dorești să folosești informațiile, imaginile, textele sau orice alte materiale de pe www.14thlane.ro în orice alt scop, vă rugăm să ne contactați la office@14th-lane.ro și să ne cereți drepturile de folosire.

Intregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

UTILIZAREA CONȚINUTULUI WEBSITE-URILOR
In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-urilor S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L..
Nu utilizati website-urile S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L.. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-urile noastre nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-urile S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-urile in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. este interzisa.

RESPONSABILITATE
S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website-uri sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-urilor.

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

• Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-urile S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. si produsele care vor fi livrate.
 Disponibilitatea website-urilor S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
 Compatibilitatea website-urilor S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea website-urilor S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand aceste website-uri, sunteti de acord ca S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-urile.

UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. 

COMENZILE
S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforme online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-urilor.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.

S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L., in cazul platii online;
• datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Pentru motive justificate S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L..

LIVRARE ȘI PLATĂ
S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.

Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L..

S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

POLITICA DE RETUR ȘI RESPONSABILITATE
Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. poate publica pe website-uri produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:
produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE
Echipa S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul web-siteurilor, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

MODIFICĂRI
S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestor website-uri sau al oricarui continut publicat pe aceste website-uri in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

DISPUTE ȘI CONFLICTE
Orice conflict ivit intre S.C. Boutique du Pain Bucharest S.R.L. si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

DISPOZIȚII FINALE
In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.