Galerie foto | 14ᵗʰLane

Premii câștigate

Nominalizare de la OAR

in Anuala de Arhitectura interioara Bucuresti

BigSee Interior Design

Galerie foto – Evenimente cu muzică live

Fă-o cu o persoană reală! Ascultă muzică interpretată de cineva în carne și coapse. Lasă aplicațiile și platformele și serviciile de streaming și bucură-te de experiența adevărată. Savurează muzica așa cum trebuie ea savurată: fără E-uri, fără filtre și fără conservanți, preparată pe loc, natural, în fața ta. Dacă ești unul dintre cei care “gustă” muzica live, nu rata evenimentele 14th LANE.

Galere foto – Evenimente Corporate

14th LANE e locul în care îți atingi targetul de distracție. Un restaurant tânăr și dinamic, ce acomodează cu egală ușurință 300 de persoane la mese sau 1.000 în picioare. Cu o bogată experiență în managementul evenimentelor corporate, 14th LANE are capacitatea unică de a mulțumi nu doar departamentele Financiar și HR, ci și departamentul Petreceri.

Pe lângă locația primitoare, 14th LANE contribuie la succesul evenimentelor de firmă cu soluții complete, de la meniul customizabil, sonorizare, photo booth, până la selecția de vinuri, flori și baloane.
Asta înțelegem noi prin multitasking: să te bucuri de muzică în timp ce savurezi preparatele noastre originale și ciocnești un pahar în compania colegilor.

Dacă la întrebarea “Unde te vezi peste cinci luni?” ai răspuns “La o petrecere de firmă unde nu-mi lipsește nimic”, e timpul ca firma ta să intre într-o relație de petreceri cu 14th LANE.

Galerie foto – Evenimente Private

Nunți, botezuri, majorate, 14th Lane e bun la toate. Fie că dorești ceva intim cu 50 dintre prietenii tăi apropiați, fie că dorești ceva grandios cu 300 dintre prietenii apropiați, restaurantul nostru se poate adapta cerințelor tale, rămânând la fel de primitor și de elegant în orice configurație.

Vino la noi să povestim și să găsim împreună toate felurile prin care putem să-ți facem evenimentul cât mai memorabil, de la meniul personalizat și până la melodiile din set-ul DJ-ului.

Galerie foto – Food Hall

Arhitectura 14th Lane e inspirată de aerul industrial al Bucureștiului de odinioară, de acel parfum nostalgic al secolului trecut ce te îmbie la introspecție și la explorarea unor arome noi.

Cele 14 linii de tramvai ale vremii erau trase de cai și făceau orașul să fie mai abordabil. Renumitul tramvai 14, primul tramvai electric, care a dat numele acestui restaurant, își avea capătul aici, lângă vechea Uzină Electrică, și făcea legătura cu stația Obor.

În cinstea lui, meniul nostru a la carte conține nici mai mult, nici mai puțin de 14 dish-uri.

Romantismul acelei perioade permează fiecare aspect al prezentului, fiind ușor de identificat în atenția la detalii a designului, în entuziasmul cu care e reinterpretat fiecare preparat și în bucuria serilor cu muzică live.

Respectând tradiția, 14th Lane dorește să fie un capăt de linie pentru toți cei dornici să pornească într-o călătorie a gustului. Șinele de tramvai, incluse în pardoseală, te transportă prin toate stațiile, de la Burger Bar, la Asian Fusion, într-un traseu culinar desăvârșit.
Un spațiu amplu, aerisit și luminos, cu accente puternice de culoare și detalii industriale, transformă orice drum pe aici într-o delicioasă călătorie.

Evenimente cu muzică live

Evenimente Corporate

Evenimente Private

Food Hall